Welcome Guest Login or Signup
FLASHCHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
| LANGUAGE:
 

    


Bookmark:
RSS 1.0     RSS 2.0

Total Views: 36 - Total Replies: 0

POSTED BY: bevvydela on 12/04/2017 23:12:53


Air Max Day kan ha gått, men det betyder inte att Nike inte är färdig att släppa ut dope Air Max-återgivningar. Med hjälp av adidas air max svart röd skor Billiga christmas sale ger Nike det en elefant / safari-behandling. Stickar på premiummaterial med mocka och läder övre, är sneaker behandlad med nyanser av brunt och accenterad med neonkalk. Dessutom ingår den ständigt populära Air Huarache, som får samma färg som smink.

adidas air max vit blå skor Köpa billiga christmas gifts Blue White kommer att starta den 13 juli. Den här nya utgåvan är i perfekt tid för sommaren och sätter på att sälja ut på några minuter. Den ikoniska återgivningen som först framträdde Jewel motivet, har denna design en chunky präglad Swoosh. Premium vit komplimanger detta par med blåfärgade spegelskydd och samma tonalskugga som används för märkningen bak. Vad sätter den nya versionen ifrån klassen är den enda enheten? en synlig blå Max Air-enhet och en genomskinlig yttersål.

Under åren har adidas air max herr grå skor Billiga Köp christmas shoes 2017-modellerna reimagined och retooled, men arvet förblir alltid. Fira 30-årsdagen av Air den här månaden, vi ägnade en hel vecka till den berömda bubblan. Att sparka av med Ene före den, vår vecka tar dig på en resa genom tiden. Varje årtionde har sin stil och trender - vissa kan sjunka i glömska och andra fira upplevelser. Från Air Max One till Nikes senaste skapelse, Air VaporMax, måste de olika Air Max-modellerna inte saknas i någon sneakerhead samling. Gå med på vår resa ner till minnesfält och flyga igenom år och trender med oss.

Ursprungligen namngav adidas air max dam brun löparskor Billiga christmas day shoes den sneaker som vi alla vet som Air Max 90 har blivit en av de mest populära Air Max-modellerna som någonsin skapats. På nästan 30 år sedan debuten har denna Tinker Hatfield-designad modell konstruerats med otaliga färgvägar, material och teknik.

Den senaste "perfekta sommaren" -versionen av denna klassiker heter adidas air max rosa guld skor online christmas shoes "Summer Scales". Med en färgväg som består av olika vita nyanser, kan de också sporta duk, läder och faux vågar på övre. Färskt, rent och perfekt för att matcha dina sommarpassar, leta efter Nike Air Max 90 "Summer Scales" -modellen som släpps snart.

09/20/2018*** LagosMeet.com ***