Welcome Guest Login or Signup
FLASHCHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
| LANGUAGE:
 

    


Bookmark:
RSS 1.0     RSS 2.0

Total Views: 67 - Total Replies: 0

POSTED BY: Estrada on 04/16/2018 20:41:09


Packers Sko x Asics Gel asics sko dame benytter en premium tan / off-white suede over hele den øvre som gir skoen et sofistikert og luksuriøst utseende. Tan skinn legger til det fancy utseendet ved å bli plassert på det indre foringen, splittet tungen, kragen og til og med innleggssålene. Packer Shoes har lagt sin egen branding med pregede detaljer på ankelen, tungen og innleggssålene. Etterbehandling av han eller hon Gel Lyte 3 er en laksfarget mellomsåle og yttersåle.

Hva med ZX Flux skjønt? Hva va en gang Three adidas zx flux norge plakatbarn når det gjaldt moderne livsstilfottøy, er nå alt annet enn glemt helt siden flere teknologisk avanserte adidas-sneakers begynte å løsne. Kan du legge until Primeknit på oversiden av ZX Flux for å få skoen tilbake until relevans? Jeg vet ikke, men adidas kommer until å prøve minst. Den nyeste fargebanen har Adidas Originals ZX Flux Primeknit gjort i en svart vevd øvre aksent med Light Gray-treffene plassert på 3M Three Stripes, tungen og ankelkragen.

I dag tar vi en titt på dette Asics Fall-tilbudet som kommer i form av en ny asics gel kayano sko colorway. Skifter en svart og Martini Olive fargevalg, består skoen av en svart suede øvre parret opp med et camo motiv notert på lerret panelene. The Asics stripes branding plassert over lerretpanelet kommer også i camo motivet. Andre funksjoner på skoen inkluderer den hvite mellomsålen og en matchende yttersåle med bare litt Gum-fargestoff som er notert på den bakre delen av yttersålen. Svarte snørebånd og en svart hælteller fullfører skoens hovedtrekk.

Med nike air max 1 dame salg han eller hon versjonen en svart øvre i stedet for den originale off-white-iterasjonen, og i utgangspunktet sport en blanding av faux dyrepelsverk bestående av zebra, leopard og tiger mønstre, mens røde kontrasterende aksenter brukes until swooshes, merkevarebygging på tungen og innleggssålene. Andre detaljer inkluderer grønne aksenter på hælen og luftbobleenheten, etterfulgt av en hvit mellomsåle og tannkjøttgummi yttersåle for å fullføre designet ganska.

07/22/2018*** LagosMeet.com ***